• images/stories/slider/ScandiEuroBanner.jpg
  • images/stories/slider/header1.jpg
  • images/stories/slider/slider_02.jpg
  • images/stories/slider/slider_03.jpg
  • images/stories/slider/slider_04.jpg
  • images/stories/slider/slider_05.jpgNaše namjere 

 

Primarna djelatnost tvrtke ScandiEuro posredništvo je u investitorskim poslovima, odnosno poslovima između investitora i izvođača.
Mi pomažemo Partnerima u njihovim djelatnostima kako bismo im olakšali potražnju djelatnika i suradnika. Pokrivamo područje trgovine, internetskog poslovanja, izrade poslovnog plana i ostalo, a najponosniji smo na naš brand MobiCash koji upotpunjuje svaku od usluga i omogućuje pogodnosti, kako Korisnicima, tako i Partnerima.SE usluge img
Situacija br. 1.

Sigurno ste mnogo puta bili zabrinuti ili u nedoumici. Hitno Vam je
trebala nova ideja, ali niste znali odakle krenuti.
Konstantni osjećaj pritiska radi udovoljavanja sve većim zahtjevima tržišta nije nimalo ugodan, da ne spominemo opterećenost proširenjem i poboljšanjem vlastitih usluga uz stalno prisutnu konkurenciju.
Za poslovnog čovjeka uobičajeno radno vrijeme više ne predstavlja dostatni okvir za izvršenje svih obveza i zadataka.


Situacija br. 2.

Želite dobiti kredit ili tražite određenog investitora i potreban vam je poslovni plan? Znate i sami da svaki poslovni plan ima svoje zahtjeve, obvezan broj stranica te sadržaj koji mora biti dobro i jasno prezentiran i obrazložen, s izračunima o očekivanim ulaganjima i povratu, tabličnim i ostalim potrebnim prikazima, no u tome se jednostavno ne snalazite ili imate manjak vremena.Situacija br. 3.

Investirate u vlastitu nekretninu, organizirali ste određene potrebne poslove, ali nemate vremena sve nadzirati i biti sigurni da će radovi biti odrađeni korektno i na vrijeme. U slučaju nepoštivanja dogovora ili nekvalitetne usluge, nemate odgovarajuću garanciju da će reklamacija proći u Vašu korist. Osjećate strah i pitate se jeste li angažirali adekvatne radnike.


Ovdje kao pomoć stupamo mi.
 

Tvtrka ScandiEuro sa zadovoljstvom će Vam pomoći u izradi poslovnog plana, organizaciji, ponudi, potražnji i nadzoru određenih poslova, servisa te bilo kakvoj suradnji s određenim izvođačima, investitorima i slično. Posredništvom u navednim primjerima poslovanja ScandiEuro jamči kvalitetu i poštivanje zadanog vremenskog roka jer navedeno obvezuje ugovorom, čime se automatski eliminira rad "na crno".

Za sklapanje raznih poslova s Partnerima (neke smo spomenuli u prethodnom tekstu), za koje ne možemo sa sigurnošću znati hoće li uslugu izvesti kvalitetno ili platiti na vrijeme te za mnoge druge poslovne odnose i svrhe, potrebni su nam ugovori. Izuzetno je važno da ugovor bude dobro sročen stoga njegovu izradu ne možete povjeriti bilo kome.
ScandiEuro
usluge izradit će ugovor sukladno Vašim potrebama i  na taj način olakšati Vam svakodnevnicu.Situacija br. 4.

Da bi se poduzeće zajedno sa svojom ponudom dobro prezentiralo na tržištu te kako bi ostavilo dojam profesionalnosti i ozbiljnosti, mora imati svoju internetsku stranicu. Željena slika, potpuni identitet poduzeća je važan i nije svejedno kakav će biti  konačan izgled. Potrebno je probiti se na internetske portale i proširiti informacije o poslovanju tvrtke.

U tu svrhu nudimo Vam
web usluge: izradu internet stranica, web dizajn i web hosting našeg Partnera. Uslugu izrade nove ili redizajn postojeće web stranice kod nas možete dobiti po izuzeno povoljnim cijenama jer i sami znamo da je ušteda u bilo kakvom obliku ulaganja poprilično važna. U suradnji s našim timom, možete dobiti stranicu prema vlastitim željama.
Osim toga, u suradnji s WMW portalom, omogućili smo oglašavanje na banerima pristupačno svima.Situacija br. 5.

Prilikom investiranja u nekretninu i ostalo vlasništvo, osim nemogućnosti nadziranja radova zbog drugih provatnih ili poslovnih obaveza, problem najčešće predstavlja i sama potražnja adekvatnih izvođača/majstora/servisera. Često je to određena preporuka poznate nam osobe ili rezultat višesatne pretrage po stranicama potrebnih usluga i djelatnosti. U taj dio utrošite podosta vremena, no ne možete sa sigurnošću reći da je odabrana usluga i ona najbolja za vas.

Kod nas imate sve na jednom mjestu.
Pod rubrikom
IZABERITE uslugu Partnera na našoj stranici možete pronaći popis Partnera koji Vam sa sigurnošću mogu ponuditi izvršenje svojih usluga. U nedostatku vremena za pretraživanje, kontaktirajte nas i mi ćemo za Vas pronaći idealnog servisera.


Internet je velika pomoć u pronalaženju svih ovih rješenja, no toliko je raznih ponuđača usluga da ste se vjerojatno nemali broj puta našli u nedoumici kome se obratiti.

ScandiEuro usluge koristi svakodnevno velik broj Korisnika. Pridružite nam se i Vi i dopustite da Vam omogućimo jednostavniji i sigurniji odabir.


ScandiEuro Vaš je pouzdan Partner koji jamči kvalitetnu uslugu na svim navedenim područjima. Nudimo Vam rješenje za sve gore navedene situacije. U glavnom izborniku kliknite na: Web usluge, Dodatne usluge, Posredovanje u poslovima i mi ćemo Vam izraditi i dizajnirati vlastitu web-stranicu, naši stručnjaci za Vas će izraditi ugovor, poslovni plan ili ćemo Vam pomoći u izboru izvođača radova i osigurati nadzor nad njihovim izvođenjem.

Obratite nam se s povjerenjem!
 
Grupacija logoGroupMobiCash
Grupacija
 
ASEuroASEuro
WebShop - WebKatalog
     

 
kunazaklik-02KunaZaKlik
Zarada po kliku
 
DostavaDostava
na kućni prag
 
WMW-logo web CS2WebMediaWeb
Portal za oglašavanje
 
   Miran-San noviMiranSan
Osiguranje
 
mobicash-logoMobiCash
Mobilna evidencija